Numar de telefon :0765533085

[et_pb_section fb_built="1" _builder_version="4.14.7" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_row _builder_version="4.14.7" _module_preset="default" custom_padding="25px|25px|25px|25px|true|true" box_shadow_style="preset2" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.68)" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.14.7" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_text _builder_version="4.14.7" _module_preset="default" global_colors_info="{}"]

LIVRARE

EXPEDIERI ȘI RETURNĂRI

EXPEDIEREA PACHETULUI DUMNEAVOASTRĂ

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin GLS cu urmărire și livrare fără semnătură. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este 0, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Taxe de livrare:

- In Romania: 25 de lei

- In Europa: 180 de lei

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Lasă-ne un mesaj

Suntem bucuroși să vă răspundem la orice întrebări pe care le aveți sau să vă oferim o estimare. Trebuie doar să ne trimiteți un mesaj în formularul de mai jos cu orice întrebări ați putea avea.